Velkommen til Inblik
Velkommen til Inblik
Velkommen til Inblik
Velkommen til Inblik

Find os her

Handelsbetingelser

Virksomhedens navn
  Inblik
 Adresse 

 Torvegade 38
1414 København K
Danmark

 Telefon  +45 32 57 65 61
 Fax  +45 32 57 65 62
 CVR nr.
   17 47 45 45
 www  www.inblik.com
 e-mail  shop@inblik.com

 

Priser

Alle priser er inklusiv 25% moms, alle danske afgifter og told. Vi tager forbehold for eventuelle fejl i priser og på siden generelt.

Ordrebekræftelse/kvittering

Ordrebekræftelsen/kvitteringen er det sidste trin i indkøbsprocessen, og vi anbefaler, at du udskriver den umiddelbart efter købet. Ved forsendelsen bliver vedlagt en faktura. Fakturaen er dit bevis på reklamationsretten - hvis uheldet skulle være ude eller hvis varen skal byttes.
Som en ekstra sikkerhed sender vi desuden en ordrebekræftese pr. mail til den indtastede e-mail adresse. 

Betaling

I Inblik kan du betale med følgende kort:

  • Dankort
  • Mastercard
  • Maestro
  • Visa
  • JCB
  • American Express


Alle dine kortoplysninger bliver krypteret med den såkaldte SSL (Secure Socket Layer) protokol. Det betyder, at uvedkommende ikke kan aflæse dit kortnummer eller andre informationer under transaktionen med PBS.
Beløbet for varerne trækkes først, når varerne sendes fra os. Der kan aldrig trækkes et større beløb, end det, du har godkendt ved købet.

Levering

Vi sørger for levering med Post Danmark. Alle varer sendes som pakker, således at varene altid kan spores. Undtaget er, tilfælde hvor det vurderes at det vil være mere hensigtsmæssig at vælge en fragtmand eller ligende til forsendelsen. Det vil ikke få betydning for en opgivet fragtpris. Inblik kan ikke drages til ansvar for forsinkelser hos Post Danmark.

Leveringstid

Varene vil blive sent inden for 3 arbejdsdage. Ved udsolgte varer vil der blive sendt en email til kunden med leveringstid.

Indpakning

Vi pakker gerne ind. Ønsker du at benytte dig af dette skal du  blot meddele os det i rubrikken for kommentar.

Fortrydelsesret

Vi tilbyder 14 dages returret, såfremt varerne sendes tilbage ubrugte i orginalindpakning.Du skal selv afholde omkostningerne, der er forbundet med at returnere varerne.
Når varen er modtaget retur og godkendt, refunderes købsprisen til din konto indenfor få dage.

Reklamation og varereturnering

Vi yder 2 års reklamationsret i henhold til købeloven. Reklamationsretten betyder, at du som kunde kan klage over fejl og mangler ved produktet, som er opstået indtil 2 år efter købet. Det er dog en forudsætning, at disse mangler ikke er opstået som følge af din fejlagtige brug af produktet eller anden skadeforvoldende adfærd, der har medført manglen. Du skal reklamere inden for rimelig tid, efter du har konstateret manglen. Reklamerer du inden 2 måneder anses reklamationen altid for værende rettidig. Vi refunderer rimelige fragtomkostninger, som du måtte have i forbindelse med returnering af varen, når reklamationen er berettiget.
 
Når du returnerer varen, bedes du angive følgende bemærkninger på pakken:
 


Ordrenummer og/eller fakturanummer - Hvis det er muligt vil en fakturakopi være at foretrække samt en udførlig beskrivelse af reklamationen.

Ved fejl, mangler eller evt. Udeblevne leverancer bedes henvendelse rettet til:

Inblik
Torvegade 38
1414 København K
e-mail: shop@inblik.com

Varereturnering forgår også til ovennævnte adresse. Vi modtager ikke pakker sendt pr. efterkrav. Returnering kan også ske ved at nægte modtagelse eller aflevere varen personligt hos os. Husk at vedlægge kopi af ordrebekræftelse, registreringsnummer og kontonummer for bankkonto hvortil refusion kan foregå.

Personlige oplysninger

Alle oplysninger bruges kun til din forsendelse og gemmes i vort bogholderi i 5 år i henhold til regnskablovepersonlige oplysninger til tredie person.

 

Online Dispute Resolution